Levering

Voorwaarden voor verzending

GARANTIE

Garantie op de kaartjes wordt alleen gegarandeerd op beschadiging en drukfouten.

VERZENDKOSTEN Nederland

Voor alle bestellingen tot 30 kg betaalt u € 1,95 verzendkosten. 
Verzendkosten zijn inclusief BTW
 

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Op aanvraag.

LEVERTIJDEN

Shop Nice Moments probeert uw bestelling tussen 2 tot 5 werkdagen bij u te bezorgen, na ontvangst van uw betaling.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd.


WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN


ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, en Nice Moments reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

RETOURNEREN

Consumenten hebben een retourperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt geretourneerd worden. 

De retouren dienen vooraf via een mail bij ons te worden aangemeld zoals ook wettelijk bepaald. Nice Moments zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten zodra het pakket door ons ontvangen is. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

LET OP!!
Bij te late retouren word het pakket niet aangenomen of vergoed. Het terugzenden is geheel op eigen risico.
Mocht er bij uitzondering een kortingscode aan zijn gemaakt is het niet mogelijk deze voor geld om te wisselen of hiervoor te bestellen en wederom retour te sturen.

Retourvoorwaarden:
- Het artikel is onbeschadigd;
- De kosten van retourzending zijn voor de afzender. 
 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan shop Nice Moments heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald nadat de retourbestelling is ontvangen.